DKK 92,10

MUK koncert m/ The Eclectic Moniker + Berlinn

09.03.2012 kl. 20:00 Foderstoffen, Ringe
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 92,10

Koncert med The Eclectic Moniker

The Eclectic Moniker vender tilbage til Fyn! 


2011 var et særdeles begivenhedsrigt år for The Eclectic Moniker. Bandet vandt P3's talentkonkurrence 'Karrierekanonen', spillede en anmelderrost koncert på Roskilde Festival og varmede op for Oh Land


Der er ingen tvivl om, at Eclectic Moniker er et band på vej frem. Dette ses da også tydeligt, når man læser koncertanmeldelser fra de to store danske musikmagasiner, GAFFA og Soundvenue, der begge har givet bandet 5 stjerner i 2011. 





2012 ser ud til at blive året for det fynske band. Bl.a. er der linet en række opvarmningsjob for ingen ringere end Kaizers Orchestra op. Desuden udkommer bandets debutalbum dette forår. 





Stilen er afrikansk-inspireret indiepop. Lyder det bekendt? Nok ikke. The Eclectic Moniker har nemlig tilført den danske musikscene en helt ny dimension med deres særprægede, entusiastiske og ligefremme lyd. 





Det kan siges såre simpelt: hvis du ikke møder op til koncerten d. 9. marts på Foderstoffen i Rudme, går du glip af en fantastisk musikoplevelse og den unikke mulighed for at opleve et up-coming band, der inden for få år vil være at finde i den danske musikelite. 





Udover at opleve det velspillende band, støtter du også et godt formål ved at købe billet. Al overskud går nemlig ubeskåret til nye koncerter og arrangementer på Midtfyn.

Køb billet til koncerten nu. 


Ps. vi sælger øl!